Wat is jullie levertijd?

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Wij versturen onze bestellingen met PostNL. Bestelling op werkdagen voor 16:00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden. PostNL beloofd 95% van alle zendingen de volgende dag te bezorgen. Wij kunnen daarom alleen beloven dat wij het in ieder geval dezelfde dag nog op de post doen. Wij zijn daarna helaas volledig afhankelijk van PostNL. 

Is er ook een optie voor meer zekerheid?

Ja, die is er. Tijdens het afrekenen heb je 2 opties: Gratis brievenbuszending en Verstuur als pakketje. Bij de keuze voor Verstuur als pakketje krijg je van ons ook nog een track en trace code waarmee je de zending online kunt volgen. Pakketjes hebben een grotere kans om de volgende dag bezorgd te worden.

Besteld op Gratis brievenbuszending Verstuur als pakketje
Maandag Dinsdag Dinsdag
Dinsdag Woensdag Woensdag
Woensdag Donderdag Donderdag
Donderdag Vrijdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag
Zondag Dinsdag Dinsdag


Op maandag bezorgd PostNL geen brievenbuszendingen meer. Hebben wij op vrijdag iets verzonden dat op zaterdag niet is bezorgd? Dan is de eerstvolgende bezorgddag voor PostNL op dinsdag. 

Moet ik thuis blijven op mijn bestellingen aan te nemen?

Nee, dat hoeft niet. Of je nu kiest voor een brievenbuszending of een pakketje. PostNL zal pakketjes altijd bij de buren proberen te bezorgen. Als er iets bij de buren wordt bezorgd, zal PostNL je daar via een klein briefje in de brievenbus over informeren. 

© 2021 | Mooiesieraden.nl
Mooiesieraden.nl wordt beoordeeld met een 8.8 / 10 Lees de 639 beoordelingen