Babylonia Bola groen dubbel hart

Dit product wordt helaas niet meer geleverd.

De voordelen van Mooiesieraden.nl
  • Voor 16u besteld = Morgen in Huis !
  • Alle producten Nikkelvrij
  • GRATIS verzending naar Gratis levering NL en Gratis levering BE !
  • Meer dan 1000 tevreden klanten
  • 30 dagen bedenktijd
  • Goed bereikbare support

Product omschrijving

Prachtige groen gekleurde Babylonia bola (babybel) met daarop 2 hartjes. De babybel wordt standaard geleverd met een zwart kort van circa 150 centimeter en hangt daardoor onder op de buik (onder je navel).

  • Lengte ketting: 150 centimeter;
  • Diameter bola: 20mm;
  • Nikkelvrij.

Wat is een bola?

Een bola (ook wel een zwangerschapsbel genoemd), is een hip en trendy sieraad dat tijdens de zwangerschap gedragen kan worden. De bola is aan de binnenkant voorzien van een soort xylofoontje dat bij elke beweging geluid maakt. Dit speciale klankeffect is door de baby na circa 20 weken zwangerschap te horen. Door de bola met regelmaat laag op de buik te dragen, zal de baby vertrouwd raken met dit magische geluid. Na de geboorte kan de baby dit geluid als rustgevend beschouwen. Na de geboorte wordt de babybel vaak boven de wieg gehangen of wordt het nog gedragen tijdens bijvoorbeeld het voeden van de baby.

Het merk Babylonia

De Babylonia bola is een mooie en unieke zwangerschapsketting. De ketting verspreidt een kalm en magisch geluid. Met dit sieraad kunnen zwangere vrouwen zich voorbereiden op een relaxte zwangerschap en een goede, voorspoedige bevalling. De bola is namelijk uitgerust met een kleine 'soort van' xylofoon met daarop een klein balletje, dat danst zodra je beweegt. Draag het op je buik en je ongeboren baby zal het rustgevende tingelende geluidje horen in de baarmoeder vanaf ongeveer twintig weken in de zwangerschap. Na de geboorte zal je baby het geluid van het belletje herkennen en beschouwen als heerlijk ontspannend.

Babylonia distribueert een fraaie collectie sieraden, waaronder de prachtige zwangerschapskettingen. Dit doen zij in samenwerking met bijzondere mensen. Er wordt gezegd dat een Babylonia sieraad zijn eigenaar zelf uitzoekt. Een Griekse kunstenaar experimenteerde zo'n twintig jaar geleden met stukjes zilver en een draadje. Hiermee creëerde hij uiteindelijk een handgemaakt, uniek sieraad. De sieradenlijn werd uitgebreid en staat nu bekend als Babylonia, een mooie collectie sieraden, bestaande uit onder meer zwangerschapsbelletjes en draagdoeken. Babylonia zwangerschapssieraden; goed voor jou en voor de wereld!

Meer over de babybel

Wil je meer lezen over de babybel? Lees dan de post 'wat is een babybel?' op onze blog.

© 2021 | Mooiesieraden.nl
Mooiesieraden.nl wordt beoordeeld met een 8.8 / 10 Lees de 639 beoordelingen